Opskriftslinks

Veganske/vegetariske blogs:

Veganmisjonen
Norske Jane Johansen vil gerne have nordmændene til at spise mere vegetarisk, og hun er allerede nået langt – med kurser, videoer og egen kogebog. Hendes blog er altid er besøg værd, hvis man mangler inspiration til nemme og overkommelige hverdagsretter. Den indeholder et væld af gennemprøvede opskrifter, et stort register og bliver opdateret med ugentlige madplaner.

Mia Sommer
Mia Sommer er uddannet jurist, mor til tre og overbevist veganer. Hun har ligeledes udgivet sin egen kogebog, og de fleste af hendes opskrifter ligger på hendes blog. Opskrifterne er organiseret i kategorier og er børnevenlige og lette at lave.

Vanløseblues
Maria Engbjerg er blogger og kogebogsforfatter med mottoet ‘Geniale grøntsager’. Opskrifterne på hendes blog er meget gennemarbejdede og angiver altid arbejdstiden for retten. Alle opskrifter er printvenlige.

Kirsten Skaarup
Kirsten Skaarup har udgivet kogebøger i årtier og været vegetar lige så længe. Hun har om nogen anden udbredt det grønne køkken i Danmark – og hun får stadig nye ideér. Hendes opskrifter er inspireret af alverdens køkkener og ligger på hendes blog. Altid et besøg værd, hvis man mangler inspiration til aftensmaden.

Andre gode opskriftssider:

Årstiderne
Årstidernes opskriftsside knytter sig primært til deres kasser, og er en smule uoverskueligt bygget op, men rummer masser af ideér til lækre og anderledes måltider.

The Food Club
Ditte Ingemann er professionsbachelor i ernæring, madskribent og arbejder med opskriftsudvikling til sine kogebøger. Hendes blog er gennemført og smukt fotograferet. Mange inspirerende opskrifter – og ikke kun om grøntsager.

Frk. Kræsen
Linn Grubbström vil gerne gøre det nemt at lave lækker mad, og det gør hun godt. Hendes blog rummer opskrifter “for dummies” og ofte også videoer, som viser hvordan man udfører retten. Mange nemme retter, mange grøntsagsretter og mange kager.